2007-10-31 Höstlov

Hola! Idag vaknade jag av min väckarklaock som ringde kl 8:45 för att jag min syrra och hennes kompis och min kompis skulle åka till Täby C. Jag gick upp och åt frukost och ducshade och gjorde i ordning mig. Sedan tog vi buss 676 till Roslagsnäsby och gick sedan där ifrån till Täby C. Jag handlade ett par Björn Borg trosor, ett kort och lite tuggumi. Sedan åkte vi hem. Jag skriver mer imorn......

Adios/// Hannah Montana



2007-10-30 Höstlov

Tjooho! Idag vaknade jag av när pappa ringde på telefonen kl: 8:15.  Jag låg kvar i sängen och läste i min bok  "imorgon när kriget kom". Sedan gick jag upp och åt frukost och sen satte jag mig vid datan.  Efter några minuter gick jag och gjorde i ordning mig för sedan skulle farmor komma och hälsa på. Hon kom ungefär vid 11:30 då åt lunch. Sedan var det bakning som gällde för att min lillasyster fyller år på torsdag. Till middag blir det Makaroner och korv........ Jag skriver mer imorgon

 
do viðenja /// Hannah Montana

2007-10-29 Höstlov

shoo! Idag så vaknade jag kl: 7:45. Då satte jag och min syrra på TV:n men som sakt det fanns inget skoj idag heller, så jag stängde av den. sen gjorde jag min frukost gick ut till Rosa och matade henne och sedan så gick jag in och gjorde i ordning mig. Efter en stund så började jag och Lina att baka Mockarutor.......  Testa du med att baka Mockarutor det bir gott och det är enkelt att göra. Jag skriver mer ikväll!

Kram// Hannah Montana :)
            Mockarutor         175-200 grader     20 min
                                                        2  ägg
                                                        3 dl socker
                                                        4 1/2 dl mjöl 
                                                        2 tsk bakpullver                   
                                                        1 1/2 dl mjölk
                                                        2 tsk vaniljsocker
                                                        2 msk kakao
                                                        250 g smör

                                                        Innan du häller på glasyren så låt kakan svalna
                                                        annars så smälter glasyren.
            
                                                              
Glasyr
                                                        60 g smör
                                                        3 1/2 dl florsocker
                                                        4 msk kallt kaffe
                                                        1 msk kakao
                                                        2 tsk vaniljsocker

                                                      
         








2007-10-28 Höstlov

Hejsan! idag så vaknade jag klockan 7:30 då så satte jag på TV:n men det var inget skoj på TV:n så jag stängde av de. sedan så gock jag upp och åt frukost och gick  ut till Rosa och matade henne och sedan gick jag ut på en promenad med Barto. Sen vi ungefär 15:00 så kom mormor och Berra vi åt mat med de och fika sedan åkte de hem. Imorgon så skriver jag mer.

Chao// Hannah Montana


2007-10-27 Höstlov

tjingeling! Idag så  har jag vart  och shoppat lit småt och gott, det var skoj! Sedan så  åkte jag och min familj till min faster och åt middag för att hon hade fyllt år. Vi fich pasta och någon sorts köttfärsås, det var rätt så gott.. sedan så tittade jag och min syrra på TV vi tittade på disney channel på Hannah Montana m.m. sedan fikade vi och sedan åkte vi hem till vårt kära hem! jag skriver mer imorn.....

/// Hannah Montana :)
                                                                


2007-10-26 Höstlov

Heej nu ikväll så var jag på tjejmiddag hos larszza vi såg på filmen "House of voices". Den handlade om  när Anne anländer för att börja sitt nya jobb som städerska på ett barnhem visar det sig att barnhemmet är nerlat och att fastigheten ska säljas. Anne befinner sig ensam i det stora huset, sånaär som på köksmästaren och en ung flicka. Alldeles ensam? Anne börjar få för sig att någon övervakar henne. Hon tycker sig höra fotsteg på nätterna. Hon inbillar sig att hon ser skymtar av rädda barn som vädjar efter hjälp. Men detta har säkerligen bara att göra med att hon är  lite ur balans efter allt som hänt. Hon försöker återhämta sig efter en fruktansvärd våldtäckt. Jag var där med Larzza, heddan, agge, jasse, ankan. Det var iallafall en kul kväll.

Hasta manana// Hannah Montana                                              
 "House of voices"

www.agneeez.blogg.se : agges

www.heddanz.blogg.se : heddans
www.jassiies.blog.se : jasses
www.larzzuw.blogg.se :larzzas
www.hannavictoria.blogg.se : Hannas
_________________: ankans







2007-10-25

ShoodiLoo!  06:45 mamma kommer in och säger Hannna klockan e 06:45 du måste gå upp nu.... Jag gick upp åt frukost och gjorde samma runda som igår borsta tänderna och så vidare.... Kl: 07:50 var jag i skolan. Idag så var det NO som gällde på morgonen. sedan var det rast, engelska, spanska, matte och lunch idag åt vi väldigt sent 11:50 vi brukar äta 11:30 jag tycker i allafall att de är lite senare. Sedan var  sv och sist SO sista timmen. Det var bara att fortsätta på sitt SO prov "kul". Gick hem åt melis och tängte "JIPPI inga läxor som man behöver göra. och nu sitter jag här och skriver...Skriver mer imorn!

Adios// Hannah Montana :)


2007-10-24

Merhaba! Jag började dagen med att jag gick upp kl:06:45. Åt frukost och gjorde iordning mig och sedan så gick jag till skolan. Det va kallt ute det var noll grader. Jag gick till skåpet och lämmnade mina saker och tog mina böker och gick till flexen. Sedan så vra det rast. jag, heddan, larzza, ankan och Linda gick till cafet. sedan så var det spanska och spanska glosor. So  var det kl: 10:30 so prov tängte jag geografi hur "kul" är de. Till lunch blev det  någon korv gryta & ris. Vi gich till ica och köpte en chokladkaka "mums"! SEn var det arbetspasss då så jobbade jag med matte, så läste jag i "imorgon när kriget kom" en menning ur boken: huset är tomt, hundarna döda, elströmmen borta och telefonen fungerar inte. jag och Linda gick till matten som vi hade i K1 geometri var det som gällde på mattelektonen idag! Yes... dagen slutade kl: 14:00 enkligen får man sluta tidigt!

Hoþçakal /// Hannah Montana




 


Välkommen till min blogg!

Här kommer jag att skriva lite om vad som häner på mina dagar och lite så.... Gå gärna in på Min andra blogg www.hannasgodarecept.blogg.se där kan du hitta mycketgodsaker :)

Puss// Hannah Montana

RSS 2.0