2007-11-19

Heej idag så gick jag upp kl:7:15 fär vi började kl. 08:20 det var iallfall lite senare en vanligt. jag åt frukost och gick till skolan. Idag så fick vi rester ifrån i fredags och något annat. Vi hade no, so, engelska, idrott, lunch, mentortit, spanska idag. Middag idag var spagetti och köttfärsås.


Hanna

2007-11-18

Shoo! Idag så var jag med becca vi tittade på film i typ mer en 2 timmar. Vi satt också vid datorn. Till middag blev det kött och potatisgratäng. Jag satte mig vid tv vid kl´.20:25 och tittade men sedan sommnade jag framför tv :)
Imorgon är det skola jobbigt. imorgon så blir det mer att läsa för just dig om du vill!


Puss Hanna

2007-11-17

Tjoo! idag så har jag vart i täby centrum med Linda vi shoppade julklappar jag köpte typ några julklappar jag minns inte hur många men men... Sen kl. 18:00 så åkte vi på middag hos fam due-boje det var skoj. Vi kom typ hem 00:20 eller nått.

Kram Hanna

2007-11-16

Heej idag så är det fredag. I skolan idag så hade vi musik, teknik, lunch, hemkunskap, mentortid och idrott det var rätt så kul. Jag slutade kl 15:00. Till lunch blev det lasang och middag tacos som vanligt på fredagar. Om en vecka så åker jag till marholmen längtar mycket gör du det Matilda? skriver mer imorn

Hanna

2007-11-15

Hola! Idag så är det torsdag och jag gick upp som vanligt. jag åt frukost och gick till skolan det var NO TRÅKIGT! Till lunc blev det kycklinggryta och soppa. Jag slutade 15:00 idag dagen gick faktist rätt så snabbt idag. Till middag idag vet jag faktist inte vad det blir vi får se. Jag skriver säkert mer imorgon fredag!

Adios Hanna

2007-11-14

Tja Idag så gick till skolan 7:45 jag började med flex. Till lunch blev det fis och ris med biffar. Jag slutade 14:00 idag jippi annars 15:00. då gick jag hem åt mellis farmor var här då. Sedan var det makaroner och köttbullar till middag. Vid 8 titten så satte jag mig vi tv.

Hanna

2007-11-13

Heej! Idag så är det tisdg för de som inte vet de:) Jag gick upp kl:07:45 och åt frukost. SEdan gick jag till skolan. JAg hade tre stycken lektioner före lunch och efter lunch hade jag tre stycken också de var SO/SV/NO. SEdan gick jag hem och gick ut till Rosa och var lite med henne. Till middag idag blev det makaroner och köttbullar. KL:20:000 idag börjar min dans JIPPI! Skriver säkert mer imorgon! JAg vil bara säga att det är en månad kvar till LUCIA!

Hanna

2007-11-12

Shoo IDag är det måndag och skolan. Jag började kl:8:20.
* Dagen började med mentortid
* engelska
* Idrott
* Lunch
* NO
* Sv
* Spanska
* Flex
Sedan gick jag hem åt mellis. Till middag blev det Potatisbullar. Sedan tittade jag på tv det var något pogram men jag minns inte vad det heter men det var välll bra i alla fall. Skriver mer imorn.

Puss Hanna

2007-11-10

Tjoo idag så var vi i täby c med Våra kompisar från gräsö. Jag köpte en tunika m.m. Lunch blev det på Mcdonalds. Vi åkte hem vid ungefär 4 sedan åt vi middag och de åkte hem till gräsö. Jag satte mig vid tv och tittade, men om jag minns rätt så var det inget bra på tv:n då.

Kram Hanna                            


2007-11-11

Heej! Idag vaknade jag...? Jag gick upp och åt frukost. SEdan bara väntade jag till strax efter 4 för då kom våra kompisar från landet. JAg trodde liksom att de skulle komma lite tidigare en 4. SEdan åt vi middag och tittade på deal or no deal. När det var slut så började Freaky friady men jag somnade efter tp 35 minuter.

Hanna                                

2007-11-09

Tjoo! Idag så gick jag upp 06:35 åt frukost och gjorde i ordning mig. Gick till skolan 07:45. Idag så började jagv dagen i skolan med musik sedan teknik, sen hemkunsk, mentortid och sist men inte minst idrott. Idrotten slutade kl:15:00 så då gick jag hem åt mellis och så vidare. Idag till lunch blev det pannkakor och sedan till middag så blev det ..... Tacos. Jag kommer nog inte att skriva imorn men på söndag så kommer jag att skriva hur min helg har varit! Ha en bra helg :)

Hannna

2007-11-08

Heej! idag så gick jag upp och åt frukost och gjordxe i ordning mig och gick till skolan. Vi hade fyra lektioner förre lunch och sedan hade vi två lektioner efter lunch. sedan så gick jag hem gjorde lite läxor.Till lunch i skolan blev ddet Fantomens fantastiska fiskgratäng , vi har typ "djungelvecka" i skolan och till middag blev det makaroner och köttbullar. Skriver mer imorn!

Hanna!                                      
                                                                                                     
                                        Fantomen           +         fantastiska           +                   Fiskgratäng
                                                                                           = 
                                                               ): Fantomens fantastiska fiskgratäng :(

2007-11-07

Heej! Idag vaknade jag samma tid som igår. Jag gick upp och gjorde i ordning mig och gick till skolan. Sen när jag kom hem så åt jag mellis idag så slutade jag tidigt kl:14:00. Sen så gick jag ut till Rosa och städade och sen läxor. Till middag så åt jag pannkakor. Och nu så sitter jag och skriver i min blogg. Ikväll kl:20:00 så är det "Bonde söker fru"  Det är faktist rätt skoj! skriver mer imorgon!
                                  
Karl Petter: är 24 år och bor strax utanför Säffle i Värmland. Han bor i ett eget hus på föräldragården där han arbetar heltid med grisuppfödning, jord- och skogsbruk.


Fredrik Karlsson: är 24 år och bor strax utanför Laholm i Halland. Han bor på sin egen gård där han föder upp grisar samt även odlar spannmål, potatis, sockerbetor och konservärtor.


Susanne Brännemo: är 40 år och bor utanför Rättvik i Dalarna. Susanne är hästbonde och driver sin egen hästgård. Sedan tio år tillbaka lever hon på att avla hästar samt arrangera och driva turridningar och ridskola.

Anders Jönsson: är 28 år och bor i Dala Husby strax utanför Hedemora i Dalarna. Anders har arbetat som cowboy i Montana men driver nu föräldrahemmet med spannmålsproduktion som inriktning och har även en del får på gården
                                                                              Här är bönderna
Kram Hanna!                                 
                                                          

2007-11-06

Tjaah, idag vaknade jag som vanligt när det är skola kl: 06:45! Jag gick som vanligt upp och åt frukost och gjorde i ordning mig. Det var flex då jobbade jag med engelska och svenskan. sen var det rast. Nästa leksion tillbringade jag i mediasalen, det var matte, och sedan engelska. Kl: 11:10 lunch och sedan var det so, sv och sist men inte minst no. Kl: 14:45 så slutade dagen "skönt vi fick sluta en hel kvart tidigare :). Till lunch idag blev det  heta korvar, kanelkryddade potatisklyftor, coleslaw m. ananas, salladsbuffe. Vi har typ djungeltema i matsalen den här veckan! KL: 20:00 så ska jag på dans.

// hanna


2007-11-05

Shoo! Idag så vaknade jag Kl:6:45 skolan börjarde idag efter höstlovet jobbigt tängte jag är lovet redan slut :(... JAg gick till skolan dagen började med mentortid. SEdan engelska, idrott på idrotten var det hinderbanna det var tråkigt :( och sedan var det lunch. No, svenska och spanska var det efter lunchen. Dagen slutade kl:15:00 idag!
Till middag idag blev det makaroner och köttbullar. Och nu sitter jag här och skriver i min blogg!

Hanna 

2007-11-04 Höstlov

Heej! Idag vaknade jag strax efter 9. Då gick jag upp åt frukost och gjorde i ordning mig och gick ut med Barto. När vi kom tillbaka så skulle vi lämmna honom men då smet han efter en katt..... Sedan kom han tillbaka. Då satte jag mig vid datorn och börjadelägga ner alla mina bilder på cd-skivor..... Jag spelade lite playstation också. SEdan åt jag middag det blev pizza. SEdan var det "ensam mamma söker på tv:n det är super bra.Jag skriver mer imorn.....

                                                                image34


///Hanna

2007-11-03 Höstlov

Heej! Idag när jag vaknade så var det snö på backen!   Jag steg upp och åt frukost och gkorde i ordning mig och gick ut och matade Rosa. Sedan så spelade jag  Playstation med Lina och Josse. SEn åkte jag med mamma och lämmnade de hos Josse. Till lunch åt jag tacos. Sen upp till Josse igen efter ungefär en timme för att papa skulle ha någon slang från del. Och Nu så sitter jag här och skriver................. Skriver mer sedan!

/// Hanna                             

2007-11-02 Höstlov

Shoo! Idag så vaknade jag kl: 9 och då så gick jag upp och åt frukost och gjorde i ordning mig för att vi skulle åka till fyrishov och bada. Jag hade med mig Linda ditt, vi hade med en annan familj också. På väggen hem så åkte vi in på Eurostop och köpte ett par jeans till mig. Vi kom hemm typ 19:20 då åt vi tacos. Och nu så sitter jag här och skriver. Mer skriv blir det imorgon.

/// Hannah Montana                      

2007-11-01 Höstlov

Hej! Idag vaknade jag vid 8 då så gick jag upp och grattade min lillasyster som fyller år idag. SEdan så bakade vi sockerkaka (receptet finnns på min recept blogg). Sedan städade vi och åt lunch. sen gick vi´ner och handlade och gick ner till bussen och öte linas kompis Anna som hon träffade på Malliorca för 2 år sedan. Då gick vi hem till oss och fikade och sen kom mormor och firade henne. Ikväll så ska släkten komma och fira henne. Vi ska äta lövbiff och pommes frit idag till middag enligt Lina. GRATTIS LINA 11 ÅR!!!!!! Imorgon så skriver jag mer.

Heeeeej då//// Hannah Montana


RSS 2.0